They carry their torch wherever they go and illuminate the way forward.

SaLuSa 18-February-2011

Followers

Thursday, September 28, 2017

PROFIL LIEF KLYVE -- 1952 -- 2017


PROFIL LIEF KLYVE -- 1952 -- 2017


Dear Readers,

With a heavy heart we inform you that Leif has transitioned. The ones that can take his assignment with these translations, kindly contact 



In Spain, just arriving at Tito's home, after a long motorcycle trip from Norway

Mitt navn er Leif Klyve. Jeg er født i Norge i 1952.

Livet mitt har vært preget av akademiske studier i biologi og naturvitenskap så vel som pedagogikk og jeg har hatt en bro karriære på disse feltene. Jeg nesten gav livet mitt for karrieren og måtte kaste inn håndkledet for å redde helsa.

I denne tiden med stillhet og ro, fikk mi indre stemme anledning til å bli hørt og jeg ble oppmerksom på mitt åndelige aspekt. En fantastisk gave som har gitt meg mye glede og lært meg å leve fra hjertet. Det var det som fikk meg til å ville gjøre en innsats for å gjøre SaLuSa’s budskaper tilgjengelige for de i Norge som ikke leser Engelsk med letthet.




My name is Leif Klyve. I was born on 1952 in Norway.

My life has been characterized by academic studies in biology and natural sciences as well as pedagogics and I have had a career in these fields. I nearly gave my life to career and had to stop working to save my health.

During those times in peace and quiet, my inner voice let itself be heard and I was awoken to the Spiritual aspect of myself. A wonderful gift that has filled my life with so much joy and taught me to live from the heart. That’s what spurred me to do an effort to make SaLuSa’s messages accessible to the Norwegian people who do not easily read English

4 comments:

  1. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    ReplyDelete
  2. Trenger du et lån?

    Vi tilbyr for tiden en flytende låneordning med 2% rente med gyldig ID for verifisering.
    Du kan sende din låneansøgning for eventuelle lånebeløp du trenger.
    Vi tilbyr lån som spenner fra $ 5,000.00 USD Min. $ 50,000,000.00 USD Maks.
    Vi langsiktig kreditt fra fem (5) til femti (50) år maksimalt.
    Vi gir følgende type lån: prosjektlån, refinansieringslån, virksomhetsinvesteringslån, bil- eller billån, studielån, gjeldskonsolidering, boliglån, personlige lån, ferie- og ferielån, lån av Jul og nyttår.
    Vårt firma trenger også en person som kan være representant for vårt selskap i ditt land.
    Kontakt STEPHEN WILLIAMS FINANCIAL LOAN FIRM via e-post: stephenswillsloan@gmail.com
    Hvis du er interessert i vårt økonomiske tilbud og ønsker å kjøpe et lån fra oss, vennligst kontakt oss og gi oss detaljene nedenfor, og dette vil være nødvendig for å starte vilkårene for lånebeløpet tilsvarende.
    Navn: ____________________________
    Kjønn: _______________________________
    Sivilstand: _______________________
    Kontaktadresse: ______________________
    By / postnummer: ________________________
    Land: ______________________________
    Fødselsdato: ________________________
    Beløp som kreves som lån: ________________
    Lånets varighet: ________________________
    Månedlig inntekt / årlig inntekt: _________
    Yrke: ___________________________
    Formålet med lånet: _____________________
    Telefon: ________________________________
    Faks: __________________________________
    I anerkjennelse av disse detaljene vil en velkalkulert Vilkår og betingelser bli sendt, inkludert avtalen.
    Takk for din beskjed!
    hilsener,
    STEPHEN WILLIAMS FINANCIAL LOAN COMPANY
    E-post: stephenswillsloan@gmail.com
    Twiiter: @ stephenswillsl1
    Instagram: stephenswillsloan

    ReplyDelete
  3. lånet! lån! lån!Leter du etter en anerkjent og akkreditert privat lån selskap som tilbyr lån for lifetime mulighet.Vi tilbyr alle typer lån i en svært rask og enkel måte, personlige lån, billån, boliglån, studielån, business lån, investering lån, gjeld konsolidering og mye mer.Har du blitt avvist av banker og andre finansinstitusjoner?Trenger du en konsolidering lån eller boliglån? Ikke se noe mer som vi er her å gjøre alle dine økonomiske problemer en ting fra fortiden.Vi låne penger til enkeltpersoner og bedrifter som trenger økonomisk hjelp med en hastighet på 2%.Ingen personnummer kreves og ingen kredittsjekk kreves, 100% garantert.Jeg vil bruke dette mediet til å informere deg om at vi gir pålitelig og støttende og vi vil gjerne tilby deg et lån.Så send oss en epost til: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) å søke om et lån

    ReplyDelete
  4. Jeg vil dele med dere alle her om hvordan jeg får lånet mitt fra Herr Benjamin som hjalp meg med et lån på 400 000,00 euro for å forbedre virksomheten min. Det var lett og raskt når jeg søkte om lånet når ting ble grovt med virksomheten min. Benjamin gir meg lån uten forsinkelse. her er Mr Benjamin e-post / whatsapp-kontakt: +1 989-394-3740, lfdsloans@outlook.com.

    ReplyDelete

putin

putin